Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ”Bărbații pot trata femeile ca pe niște sclave sexuale”. Discurs șocant al unui imam: În zilele ce vor prevesti sfârșitul lumii, copiii se vor naşte pentru a-şi trata mamele ca pe nişte sclave (VIDEO)

”Bărbații pot trata femeile ca pe niște sclave sexuale”. Discurs șocant al unui imam: În zilele ce vor prevesti sfârșitul lumii, copiii se vor naşte pentru a-şi trata mamele ca pe nişte sclave (VIDEO)

Un articol de: - 01 Aug 2016, 11:24
”Bărbații pot trata femeile ca pe niște sclave sexuale”. Discurs șocant al unui imam: În zilele ce vor prevesti sfârșitul lumii, copiii se vor naşte pentru a-şi trata mamele ca pe nişte sclave (VIDEO) Foto:dailymail.co.uk Externe

Discurs șocant într-o moschee. Imamul Ali Hammuda a fost înregistrat pe ascuns în timp ce le spunea discipolilor că Islamul le permite să aibă sclave sexuale. Potrivit Daily Mail, predica ar fi avut loc în aceeași moschee din Cardiff în care s-a produs radicalizarea a cel puțin trei tineri jihadiști.

De altfel, chiar Hammuda este cel suspectat că i-a radicalizat pe băieți înainte ca aceștia să plece, în 2014, în Siria pentru a se alătura grupării Stat Islamic. Chiar și la doi ani de la acest episod, imamul extremist continuă să predice.

El a fost înregistrat pe ascuns de un reporter aflat sub acoperire la fața locului, cu ocazia unui cerc de studiu religios ce avea loc în moscheea Al-Manar.
În înregistrare imamul poate fi auzit în timp ce interpretează cuvintele Profetului despre Apocalipsă.

Imamul Ali Hammuda: Bărbații pot trata femeile ca pe niște sclave sexuale

"Ceea ce Profetul încearcă să spună este că, cu puţin timp înainte de sfârşitul lumii, vor fi multe războaie şi, din cauza acestora, femeile vor fi ţinute în captivitate drept sclave. Şi, atunci, stăpânii lor vor avea relaţii cu ele pentru că acest lucru este permis de către Islam", le-a spus Hammuda tinerilor discipoli.

În plus, acesta le mai spune că, potrivit unei ziceri a Profetului, copiii se vor naște pentru a-și trata mamele ca pe niște sclave: "În acele zile, care vor prevesti sfârşitul lumii, vom vedea mulţi musulmani care nu îşi vor mai asculta mamele şi taţii, care le vor vorbi ca unor sclavi".

Hammuda a mai afirmat că muzica este un instrument al Satanei.

Deși în moschee au fost de-a lungul timpului mai mulți predicatori extremiști, aceasta a negat orice fel de legătură cu radicaliștii.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Mai mulți lideri musulmani din regiune au susținut că Ali Hammuda are reputația unui extremist și că nu este primit în cea mai mare parte a moscheelor de acolo.

Citeşte mai multe despre:   moschee,   islam