Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe “Bărbatul voia să mă sperie, dar am decis să nu-i permit asta". Proprietarul unui restaurant ignoră complet hoțul care îl jefuiește. Reacția lui, demnă de un erou (VIDEO)

“Bărbatul voia să mă sperie, dar am decis să nu-i permit asta". Proprietarul unui restaurant ignoră complet hoțul care îl jefuiește. Reacția lui, demnă de un erou (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 19:18
“Bărbatul voia să mă sperie, dar am decis să nu-i permit asta". Proprietarul unui restaurant ignoră complet hoțul care îl jefuiește. Reacția lui, demnă de un erou (VIDEO) foto: captura video Externe

Un bărbat înarmat, cu fața acoperită, a intrat într-un restaurant din Noua Zeelandă, dar se pare că proprietarul restaurantului nu s-a lăsat deloc impresionat de acesta.

Bărbatul mascat a intrat în restaurant înarmat cu un pistol pentru a lua mâncare, informează lavanguardia.com.

Din video se poate observa că în restaurant mai erau și alte persoane care așteptau. Ahmed, proprietarul restaurantului, chiar îi pregătește mâncarea unui client, apoi i-o oferă acestuia cu zâmbetul pe buze, în timp ce bărbatul înarmat adună ce găsește și bagă în ghiozdan, apoi pleacă.

“Hoțul voia să mă sperie, dar am decis să nu-i permit asta

Toată acțiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului. Incidentul a avut loc în orașul Christchurch.

Ahmed Said a ales să ignore  hoțul  pentru a nu-l speria și pentru a nu-i pune viața în pericol celuilalt client care încă era în restaurant și care își aștepta mâncarea, a explicat bărbatul.

“Hoțul voia să mă sperie, dar am decis să nu-i permit asta. Așa că am preferat să îi dau mâncarea clientului și să plece pentru a nu fi în pericol.”, a spus Ahmed.

Când a văzut hoțul, bărbatul s-a gândit să îl lovească, apoi să cheme poliția, dar s-a răzgândit.Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

„M-am gândit să îi dau una, dar lovitura nu ar fi fost așa puternică pentru că distanța dintre noi era scurtă și nu ar fi avut un impact mare”, a mai spus Ahmed.

„Hoțul a fost foarte confuz când m-a văzut că nu mă agit. El voia să mă sperie, dar nu a făcut-o. Inima mea, într-adevăr, bătea foarte tare, îmi era foarte frică, dar nu am vrut să arăt asta. Lucrez aici de 20 de ani și nu am văzut niciun jaf. În Egipt se întâmplă în fiecare zi”, a continuat Ahmed.

Citeşte mai multe despre:   video,   hot,   magazin,   restaurant