Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bătaie generală pe o plajă din Belgia: Umbrele folosite ca proiectile împotriva polițiștilor (VIDEO)

Bătaie generală pe o plajă din Belgia: Umbrele folosite ca proiectile împotriva polițiștilor (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 09 Aug 2020, 00:01
Bătaie generală pe o plajă din Belgia: Umbrele folosite ca proiectile împotriva polițiștilor (VIDEO) Foto; Blankenberge dè place to Sea Externe

O luptă violentă a izbucnit sâmbătă după-amiază pe o plajă din Blankenberge, Belgia. În incident au fost implicate câteva zeci de persoane.

Declanșatorul acestei bătălii generale, în care s-a aruncat cu nisip, umbrele și alte obiecte folosite pe post de proiectile, nu este clar.

Potrivit unor imagini surprinse la fața locului și devenite virale, un polițist a fost atacat cu un parasol.

Bătaie generală pe o plajă din Belgia: Umbrele folosite ca proiectile împotriva polițiștilor (VIDEO)

Un angajat al unui bar de pe plajă a declarat că totul a început în jurul unor valuri mari, deoarece toată lumea a început să se deplaseze.

”El a cerut să părăsească plaja sau să dea muzica mai încet și imediat au apărut reacțiile agresive”, a povestit barmanul pentru Belga, citată de La Libre, adăugând că ”în 3 secunde a început o luptă între grupuri sub strigate ”f**k the police”. Poliția a încercat să-i țină la distanță de celelalte persoane de pe plajă pentru că erau mulți”.

Bătaie generală pe o plajă din Belgia

Poliția locală a primit asistență din alte câteva zone.

Bourgmestre Daphné Dumery (N-VA) regretă evenimentele, dar este hotărât să abordeze problema. "Nu se mai poate continua. Facem totul pentru a menține securitatea în stațiunea noastră de pe litoral, iar acum asta ...", a reacționat ea pe rețelele de socializare.

O întâlnire a celulei de securitate a avut loc la ora 19:00.

Secția Bruges din Parchetul Flandrei de Vest a confirmat că mai multe persoane au fost supuse unor arestări administrative sau judiciare. Ancheta ar trebui să permită identificarea problemelor.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Belgia