Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe SCANDAL MONSTRU la Săptămâna Modei de la New York: Două rapperițe celebre s-au luat la BĂTAIE (VIDEO)

SCANDAL MONSTRU la Săptămâna Modei de la New York: Două rapperițe celebre s-au luat la BĂTAIE (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Sep 2018, 10:21
SCANDAL MONSTRU la Săptămâna Modei de la New York: Două rapperițe celebre s-au luat la BĂTAIE (VIDEO) Externe

Celebrele cântâreţe Cardi B și Nicki Minaj s-au bătut la o petrecere din cadrul Săptămânei Modei de la New York, sub privirele îngrozite ale invitaţilor.

Cardi B s-a ales cu o lovitură seriosă la cap şi a părăsit evenimentul desculţă, însă Nicki Minaj a scăpat fără nicio zgârietură, potrivit B1 TV.

Acestea sunt imaginile care au făcut înconjurul lumii. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Potrivit celor invitaţi, Cardi B a fost cea care a atacat-o pe Nicki Minaj, aruncând în direcţia ei unul dintre pantofii pe care îi purta. Alte persoane susţin însă că, de fapt, Nicki Minaj a fost cea care a provocat-o pe mai tânăra colegă de breaslă în momentul în care i-a călcat intenţionat pe rochie şi i-a rupt-o.

Cert este că a fost nevoie de intervenţia gărzilor de corp pentru a le despărţi pe cele două. La scurt timp, Cardi B a fost surprinsă în timp ce era escortată în afara evenimentului ţipând: „Să mai zică vreodată ceva de fiica mea!"

În momentul în care a părăsit petrecerea, Cardi B era desculţă şi avea un cucui mare în zona frunţii. Presa internaţională spune că a fost lovită de cea mai prietenă bună a lui Minaj. Aceasta s-a bucurat în continuare de petrecere şi, conform surselor apropiate cântăreţei, nu are de gând să depună plângere.

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Nicki Minaj,   Cardi B