Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Bătaie" pe un selfie cu președintele american Donald Trump în Israel: Un deputat a cerut neapărat să facă o poză spre jena premierului Netanyahu care a încercat să îl oprească (FOTO, VIDEO)

"Bătaie" pe un selfie cu președintele american Donald Trump în Israel: Un deputat a cerut neapărat să facă o poză spre jena premierului Netanyahu care a încercat să îl oprească (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 15:06
"Bătaie" pe un selfie cu președintele american Donald Trump în Israel: Un deputat a cerut neapărat să facă o poză spre jena premierului Netanyahu care a încercat să îl oprească (FOTO, VIDEO) Externe

Președintele american Donald Trump a început luni o vizită oficială în Israel cu ocazia primului turneu extern pe care îl desfășoară de la inaugurarea în funcție.

Un moment care a devenit viral pe internet a avut loc la primirea oficială de pe Aeroportul Ben Gurion. Parlamentarul Oren Hazan l-a oprit pe Trump cerând să facă un selfie cu acesta. Acest lucru a avut sub privirele premierului israelian Benjamin Netanyahu care s-a simțit jenat de episod și chiar a încercat să îl oprească pe Hazan văzând că se pierde timp cu dorința sa.

"Bătaie" pe un selfie cu președintele american Donald Trump: Un deputat a cerut neapărat să facă o poză spre jena premierului Netanyahu care a încercat să îl oprească

Nici presa din Israel nu a primit bine acest episod, Jerusalem Post chiar numind acest episod drept "o rușine națională". 

 

Citeşte mai multe despre:   Israel,   selfie,   Donald Trump,   Benjamin Netanyahu