Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească! (VIDEO)

Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească! (VIDEO)

Un articol de: - 27 Apr 2017, 08:37
Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească! (VIDEO) Externe

Trei jurnaliști s-au bătut în direct în cadrul unei emisiuni la un post rusesc, relatează Unimedia. Conflictul a apărut după ce jurnalistul polonez Tomáš Mateiciuc i-a zis redactorului-șef a publicației „PolitRussia” Ruslan Ostashko: „Buneii voștri au fost fasciști roșii”.

După ce a răsunat această frază, Ostashko (în video apare cu cravată albastră) s-a năpustit spre polonez și l-a lovit peste față. Mateiciuc a încercat să îi răspundă cu o lovitură. Mai târziu, în conflict s-a implicat și jurnalista din Ucraina, Elena Boico. 

Rivalii au fost calmați și emisiunea a continuat.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Bătaie și înjurături în direct: Trei jurnaliști din Rusia, Polonia și Ucraina și-au dat pumni la o emisiune rusească!

 

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Polonia,   Ucraina,   jurnalisti,   bataie