Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bătrân elveţian spitalizat după ce a fost împins de o cerşetoare româncă nemulţumită de suma primită

Bătrân elveţian spitalizat după ce a fost împins de o cerşetoare româncă nemulţumită de suma primită

Doi români care cerşeau în Elveţia au fost reţinuţi, după ce au agresat un bătrân, pe motiv că nu erau mulţumiţi de banii oferiţi pe stradă.

Un bărbat elveţian de 88 ani a fost agresat luni dimineaţa de o cerşetoare nemulţumită de suma de bani pe care acesta i-a dat-o.

Acesta a fost internat la spital cu răni la nivelul feţii, scrie Le Matin.

Bărbatul le-a declarat că alerga împreună cu antreprenoarea sa şi că s-a împiedicat de ceva.

Martora a declarat că îl însoţea pe bătrân la o plimbare matinală, în timp ce o cerşetoare s-a apropiat şi a cerut bani.

Victima i-a dat o monedă, însă cerşetoarea a cerut mai multe. Fiind refuzată, l-a împins de umăr şi a fugit împreună cu un tânăr aflat în apropiere.

Potrivit inculpatei, născută în 1977, bătrânul s-a împiedicat şi a căzut singur. Ea şi-a motivat gestul de a fugi de la faţa locului prin frica de a fi acuzată de lucruri pe care nu le-a comis.

La rândul său, inculpatul, născut în 1989, a recunoscut că se afla la câţiva metri de locul unde a căzut victima, care i-a dat bani inculpatei, înainte să cadă.

Atât inculpata, cât şi inculpatul, ambii originari din România, au recunoscut că se află în Elveţia cu scopul de a cerşi, cel din urmă folosind un baston pentru a stârni mila trecătorilor. Cei doi au fost puşi la dispoziţia Ministerului Public.

Citeşte mai multe despre:   Elvetia