Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei: Până în vară, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări situația va reveni aproape complet la normal (VIDEO)

Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei: Până în vară, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări situația va reveni aproape complet la normal (VIDEO)

Un articol de: Bogdan Pitaru - 03 Apr 2021, 21:37
Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei: Până în vară, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări situația va reveni aproape complet la normal (VIDEO) Foto: Hepta - Ferrari Press Agency / CBS Externe

Bill Gates crede că pandemia de coronavirus va fi cât de cât depășită și lucrurile vor reveni oarecum la normal în vara acestui an. Până în 2022, în țări precum Statele Unite și Spania, situația va reveni aproape total la normal, a mai spus miliardarul, într-un interviu pentru El Pais.

 

Bill Gates, despre depășirea pandemiei de coronavirus

 

Gates s-a arătat încrezător că „efectele dramatice ale pandemiei vor fi depășite”.

„Poate vor mai exista zone în lume unde boala va fi încă prezentă. Întrebarea e dacă putem duce cazurile spre zero sau va trebui să continuăm vaccinarea intensivă pentru ceea ce ei numesc boală endemică. Nu știm”, a mai declarat el, pentru El Pais.

Totuși, a atras acesta atenția, pentru a reveni la viața obișnuită e esențial ca peste 70% din populație să fie vaccinată anticoronavirus: „Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente, dar nivelul vaccinării trebuie să depășească 70%. Din cauza noilor tulpini, e posibil să avem nevoie de un vaccin modificat”.

„Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări precum Spania, SUA, situația va reveni aproape complet la normal”, a mai declarat Bill Gates.

Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei: Până în vară, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări situația va reveni aproape complet la normal

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români