Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jurnalistul Bob Woodward, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre Donald Trump. Consilierii îi ascundeau documente pentru nu distruge SUA: 'Este un IDIOT. Suntem la BALAMUC!'

Jurnalistul Bob Woodward, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre Donald Trump. Consilierii îi ascundeau documente pentru nu distruge SUA: 'Este un IDIOT. Suntem la BALAMUC!'

Un articol de: B1.ro - 04 Sep 2018, 23:47
Jurnalistul Bob Woodward, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre Donald Trump. Consilierii îi ascundeau documente pentru nu distruge SUA: 'Este un IDIOT. Suntem la BALAMUC!' Externe

Celebrul jurnalist american Bob Woodward face dezvăluiri şocante din interiorul Casei Albe, în timpul administraţiei Trump, într-o carte prezentată de Washington Post.
Volumul are 448 de pagini şi este intitulat "Fear: Trump in the White House". 

Potrivit lui Woodward, consilieri apropiaţi ai preşedintelui american Donald Trump ar fi luat măsuri ieşite din comun la Casa Albă într-o încercare de a opri ceea ce ei califică drept ''impulsuri periculoase'' ale şefului lor, mergând până la a face să dispară sau a-i ascunde documente pentru ca el să nu le semneze. 

Woodward oferă un tablou devastator al unei Case Albe disfuncţionale sub preşedinţia lui Donald Trump, descriind în detaliu cum consilierii săi - atât actuali cât şi foşti colaboratori - sunt exasperaţi de preşedinte şi din ce în ce mai îngrijoraţi de comportamentul său instabil, de ignoranţa sa şi de înclinaţia sa spre minciună, potrivit Agerpres.

Şeful de cabinet de la Casa Albă, John Kelly, îl descrie pe Trump ca pe un ''idiot'' şi ''dezechilibrat'', conform cărţii lui Woodward.

Ministrul apărării James Mattis a afirmat că preşedintele american se comportă ca un ''elev de clasa a cincea sau a şasea''. 
Şi John Dowd, fostul avocat al lui Donald Trump, îl descrie ca pe un ''mincinos nenorocit'', afirmând că Trump ar ajunge în ''salopeta portocalie'' (în care sunt îmbrăcaţi deţinuţii, n.r.) dacă el ar depune mărturie în faţa procurorului special Robert Mueller.

Conform dovezilor adunate de Bob Woodward, după atacul chimic din 2017 atribuit regimului preşedintelui sirian Bashar al-Assad, Trump l-a chemat la el pe generalul Mattis şi i-a spus că ar dori să-l asasineze pe Al-Assad.
''Să-l omorâm! Haideţi! Îi distrugem şi îi batem!'', ar fi declarat preşedintele SUA. Mattis s-ar fi întors către un consilier şi ar fi spus: ''Nu vom face nimic în această privinţă. Vom fi mult mai măsuraţi!''
''Este un idiot. Este inutil să-l convingi de ceva. E dezechilibrat. Suntem la balamuc'', ar fi spus şeful de cabinet John Kelly la o întâlnire cu stafful lui Trump. ''Nici măcar nu ştiu de ce suntem aici. Aici este cel mai rău loc de muncă pe care l-am avut vreodată'', ar fi adăugat el.

Potrivit volumului citat, Gary Cohn, fostul consilier pe teme economice al președintelui, a furat pur și simplu diferite acte de pe biroul lui Trump pentru ca acesta să nu le semneze, din cauza consecinţelor inimaginabile ale unor decizii nefondate.

Rezumând situaţia de la Casa Albă, Woodward scrie că Trump este un ''lider surescitat emoţional, nestatornic şi imprevizibil''.

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Bob Woodward,   Fear: Trump in the White House