Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Bombă la Casa Regală: Bilețelele PLINE DE URĂ ale prințesei către prinț au ieșit la iveală. Povestea de DRAGOSTE, doar praf în ochii opiniei publice! (FOTO)

Bombă la Casa Regală: Bilețelele PLINE DE URĂ ale prințesei către prinț au ieșit la iveală. Povestea de DRAGOSTE, doar praf în ochii opiniei publice! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Sep 2019, 19:29
Externe

Nunta lor a fost o premieră record în istoria televiziunii și a făcut milioane de inimi să suspine. Acum însă totul a ieșit la iveală.
INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit în cadrul primei ceremonii nupţiale televizate din istorie. Nu mai puţin de 300 de milioane de oameni au urmărit nunta ei fastuoasă şi la fel de mulţi au fost martorii certurilor şi a scandalurilor răsunătoare care au urmat între cei doi soţi, scrie revista OK.
LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Nunta dintre Prinţesa Margaret, sora mai mică a Reginei, şi fotograful Tony Armstrong-Jones a fost evenimentul anului în 1960. Din păcate, mariajul lor a fost spectaculos din alt punct de vedere, din moment ce ambii soţi erau încăpăţânaţi şi ambiţioşi, plini de orgoliu şi fără pic de jenă să-şi facă cunoscute sentimentele.
ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

De fapt, situaţia ajunsese să fie atât de insuportabilă între ei doi, încât ajunseseră să-şi lase unul altuia bileţele în care se insultau.

Arăţi ca o manichiuristă evreică şi te urăsc”, i-a scris, la un moment dat, el ei. Nu-i de mirare că mariajul lor n-a rezistat o viaţă întreagă, ci s-a încheiat în 1978.

Armstrong-Jones a fost primul om de rând – adică fără sânge albastru – încă din Evul Mediu care să se însoare cu fiica unui rege, primul membru de seamă al familiei regale care să aibă o carieră şi tot primul care să târască familia regală prin tribunal pentru a stabili termenii divorţului.


  

 
 
Loading...