Lovitură de teatru: Brexitul ar putea fi anulat. Decizie de ultimă oră a Curţii Europene de Justiţie a Uniunii Europene

Lovitură de teatru: Brexitul ar putea fi anulat. Decizie de ultimă oră a Curţii Europene de Justiţie a Uniunii Europene

Curtea Europeană de Justiţie a decis luni că Marea Britanie poate renunţa la decizia de ieşire din Uniunea Europeană fără a avea nevoie de permisiunea celorlalte 27 de state membre.

Instanţa a subliniat că o asemenea decizie unilaterală a britanicilor nu modifică cu nimic termenii care o fac să fie stat membru al Uniunii Europene.

REPEDE CLICK AICI: ȚI SE ZBÂRLEȘTE PĂRUL ATUNCI CÂND O SĂ VEZI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Această decizie vine într-un moment crucial pentru Marea Britanie. Marţi va avea loc votul din Parlament privind acordul de Brexit încheiat de premierul Theresa May cu liderii europeni. În acest moment, toate indiciile conduc către o respingere în Camera Comunelor a acestui acord.

Prin acest verdic CurteaEuropeanăde Justiţie ridică speranţele în rândurilor celor care au militat pentru rămânea Marii Britanii în Uniunea Europeană că mai pot opri Brexitul, posibil printr-un nou referendum dacă acordul de retragere este respins în Parlament.

REPEDE CLICK AICI: DOLIU PESTE ROMÂNIA, ÎNDRĂGITA INTERPRETĂ DE MUZICĂ POPULARĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ! (FOTOGRAFII TERIBILE DE LA FAȚA LOCULUI)

Premierul May a atenţionat în legătură cu consecinţele pe care le-ar avea respingerea acordului. ‘

‘Acest lucru ar însemna o gravă incertitudine pentru ţară, cu un risc real de a nu avea un Brexit sau de a părăsi Uniunea Europeană fără un acord”, a spus şefa guvernului britanic.

ÎNDRĂGITA VEDETĂ IUBITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI A MURIT: IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SICRIUL DESCOPERIT!

Urmăriți B1TV.ro și pe