Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Casa Albă: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia și Filipine din cauza opririi parțiale a activităților statului federal

Casa Albă: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia și Filipine din cauza opririi parțiale a activităților statului federal

Casa Albă a anunțat, miercuri, că președintele Barack Obama a anulat vizitele prevăzute în Malaysia și Filipine din cauza opririi parțiale a activităților statului fderal, relatează AFP.

Președintele american va fi înlocuit în timpul acestor vizite de către secretarul de Stat John Kerry.

Prezenţa lui Barack Obama la două summituri internaţionale, şi anume la summitul APEC (Asia-Pacific), care se deschide luni în insula indoneziană Bali, şi la summitul Asiei de Est, la Brunei, este, de asemenea, sub semnul întrebării.

Preşedintele american trebuia să efectueze o vizită în Malaysia la 11 octombrie, apoi în Filipine, după care urma să participe la cele două summituri.

"Cele două vizite nu mai pot fi organizate din cauza paraliziei bugetare", a declarat purtătoarea de cuvânt a Consiliului pentru Securitate Naţională, Caitlin Hayden, referitor la etapele malaysiană şi filipineză prevăzute în cadrul turneului diplomatic asiatic al preşedintelui american.

Citeşte mai multe despre:   Casa Alba,   Barack Obama,   Filipine