Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Casa Albă: Extratereștrii nu au contactat sau vizitat Pământul, însă sunt șanse mari să existe

Casa Albă: Extratereștrii nu au contactat sau vizitat Pământul, însă sunt șanse mari să existe

Extratereștrii nu au contactat Pământul până acum, a anunțat Casa Albă în weekend, ca răspuns la două petiții care cereau informații oficiale asupra unor posibile interacțiuni cu alte forme de viață.

„Administraţia americană nu are nicio dovadă a existenţei vieţii în afara planetei noastre şi nici nu deţine vreo informaţie privind contacte care ar fi fost realizate de extratereştri cu oamenii. există nicio informaţie credibilă care să menţioneze fapte ce ar fi putut fi ascunse oamenilor ”, explică Phil Larson, un consilier de la Casa Albă, pe site-ul oficial.

Deși Larson susține că nu există nicio dovadă legat de existența extratereștrilor, el a continuat să explice că NASA înclină spre o astfel de posibilitate.
   
„Mulţi oameni de ştiinţă şi matematicieni au ajuns la concluzia că sunt şanse mari să existe undeva printre miliardele şi miliardele de stele din univers o planetă diferită de a noastră care să găzduiască viaţă. Toate acestea rămân pure speculaţii. Singurul element factic este că nu avem nici o dovadă tangibilă pe Pământ cu privire la existenţa extratereştrilor, a adăugat el.
   
Această declaraţie a fost publicată ca răspuns la două petiţii care au strâns împreună 17.000 de semnături şi care cer administraţiei să divulge dovezile existenţei extratereştrilor.
   
Una dintre petiţii afirmă că sute de militari şi membri ai agenţiilor guvernamentale au certificat că extratereştrii există, subliniind că numeroase sondaje arată că americanii sunt convinşi că administraţia le ascunde ceva.

Citeşte mai multe despre:   Casa Alba,   Pamant
 
Loading...