Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Casă socială şi job de la Ambasada României: "Eroul de la Londra" Florin Morariu și-a prezentat "solicitările" la o întrevedere cu autoritățile

Casă socială şi job de la Ambasada României: "Eroul de la Londra" Florin Morariu și-a prezentat "solicitările" la o întrevedere cu autoritățile

Un articol de: - 07 Iun 2017, 18:28
Casă socială şi job de la Ambasada României: "Eroul de la Londra" Florin Morariu și-a prezentat "solicitările" la o întrevedere cu autoritățile Externe

Tânărul brutar ieșean Florin Morariu, care s-a făcut remarcat în presa internațională prin acțiunile curajoase din timpul atacului terorist de sâmbătă seară de la Londra, a participat miercuri la o întâlnire cu oficialii de la Ambasada României de la Londra la o întrevedere cu oficialii Românii. De la această întâlnire a lipsit însă chiar ambasadorul Dan Mihalache.

Ambasada României în Regatul Unite a anunțat că în cadrul întrevederii, românul a avut o serie de "solicitări punctuale" din partea autoritățile și anume o locuință socială și un nou job în Londra, conform Gândul.

În timpul vizitei, "eroul de la Londra" a afirmat însă că "până în prezent, nu a primit niciun fel de ameninţare directă sau voalată" ca urmare a acțiunile sale din timpul atacului terorist când a ieșit în stradă pentru a proteja victimele și chiar a reușit să lovească cu o navetă pe unul dintre teroriști.

Oficialii ambasadei i-au explicat românului "limitările de natură legală ale competenţei ambasadei pe teritoriul britanic" şi i-au arătat că singura în măsură să îi ofere protecţie în Marea Britanie este poliţia britanică, de altfel a și fost condus la secție de poliție unde a depus o declaraţie de martor în ce priveşte atacul terorist.

Atacul terorist de sâmbătă seară, când 3 atacatori au lovit cu un autovehicul mai multe persoane prezente pe Podul Londrei iar apoi au coborât și au început să îi înjunghieze pe cei prezenți, s-a soldat cu decesul a 7 persoane și rănirea altor 10.
 

Citeşte mai multe despre:   Londra,   ambasada,   terorism