Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Câteva femei au dat buzna topless peste senatorul democrat Bernie Sanders (VIDEO)

Câteva femei au dat buzna topless peste senatorul democrat Bernie Sanders (VIDEO)

Un articol de: - 17 Feb 2020, 17:02
Externe

Senatorul democrat Bernie Sanders a avut parte de o primire neobișnuită în timpul campaniei din Carson City, statul american Nevada.

Trei protestatare au urcat pe scenă topless.

"Bernie, sunt cea mai mare sustinatoare a ta si sunt aici pentru a-ti cere sa nu mai sprijini industria laptelui si fermele de animale. Cred in tine", a exclamat una dintre acestea.

 "Aici este Nevada, unde exista intotdeauna un pic de distractie fara niciun ban in plus", a spus Bernie Sanders, încercând să salveze situația.

Bernie Sanders aspiră să devină candidatul democraților la președinția SUA.

Bernard „Bernie” Sanders (n. 8 septembrie 1941 în Brooklyn, New York) este un politician democrat american, senator junior din Vermont, ales la 7 noiembrie 2007. Alături de Joe Lieberman (în trecut senator democrat) a fost un timp unul din cei doi senatori independenți ai celui de-al 112-lea Congres al Statelor Unite. Din noiembrie 2015 este membru al Partidului Democrat

VEZI VIDEO AICI

Înainte de a deveni senator, Sanders a reprezentat timp de 16 ani statul Vermont în Camera Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii și a fost primar al orașului Burlington, Vermont.

După ce a aderat în 2015 la Partidul Democrat, Sanders a anunțat la 29 aprilie 2015 candidatura sa la alegerile preeliminare ale acestui partid pentru alegerile prezidențiale din 2016. Sanders, devenind, în cadrul partidului, principalul concurent al lui Hillary Clinton.

Sanders se auto-caracterizează ca socialist democrat, și apreciază democrațiile sociale din Europa. El este singura persoană în Senat care se identifică drept socialist.