Cazul românului care l-a UCIS cu SÂNGE RECE pe Michelangelo. Italia a rămas ŞOCATĂ (FOTO)

Cazul românului care l-a UCIS cu SÂNGE RECE pe Michelangelo. Italia a rămas ŞOCATĂ (FOTO)

Un român în vârstă de 28 de ani care a ucis un bărbat din Italia, a fost condamnat de autorităţile italiene la 18 ani e închisoare.

După ce şi-a efectuat o parte din pedeapsă în Rebibbia (Italia), românul urmează să îţi continue sentinţa în România, unde va fi transferat.

Originar din Bârlad, bărbatul a şocat întreaga lume după cxe a ucis o personalitate din Italia, Salpietro Michelangelo, directorul Arhivei istorice ordinulului „Cavalieri del Lavoro“ din Roma, scrie Adevărul.

Criminalul i-a spus victimei sale că urmează un joc erotic şi l-a legat de mâini, dar, de fapt, tot ce voia să facă acesta era să fure obiectele de valoare pe care victima le deţinea.

Apoi, speriat că italianul va spune poliţiei despre acest evenimet, el a decis să îl ucidă.

Poliţiştii au rămas mască când au descopeirt felul în care italianul şi-a găsit sfârşitul.

„I-a înfăşurat în jurul gâtului un fir electric şi un cearşaf şi i-a legat mâinile cu o curea, l-a lovit cu capul şi faţa de obiectele de mobilier din dormitor, cauzându-i un traumatism grav cu contuzii şi fracturarea părţii craniene şi faciale, ce a provocat o hemoragie nazală care a invadat bronhiile, în cele din urmă survenind decesul victimei prin asfixiere şi ştrangulare“, precizează autorităţile italiene.

Foto:Romatoday.it

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe