Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cea mai mare Biserică ortodoxă, de acord cu violența asupra copiilor: „Biblia tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”

Cea mai mare Biserică ortodoxă, de acord cu violența asupra copiilor: „Biblia tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”

Un articol de: - 06 Iul 2016, 07:39
Cea mai mare Biserică ortodoxă, de acord cu violența asupra copiilor: „Biblia tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială” Foto: elldor.info Externe

Anunț șocant făcut de Biserica Ortodoxă Rusă! Preoții nu sunt de acord cu o legea care încearcă să prevină violențele comise asupra copiilor, anunțând că aceasta ar încălca Sfânta Scriptură, potrivit Moscowtimes.com.

Patriarhia din Moscova a anunțat pe site-ul oficial că legea care sancționează aplicarea pedepselor corporale în familie îi lipsește pe părinți de un drept oferit de Dumnezeu. „Biblia Ortodoxă tolerează folosirea de pedepse corporale cu dragoste și chibzuială”.

Amendamentul legal care caută să interzică aceste pedepse nu are justificare morală și bază legală și intră în contradicție cu valorile tradiționale ale familiei din Rusia, mai spune Patriarhia.

Noul amendament, care a fost promulgat luni de președintele Vladimir Putin, stabilește că folosirea de pedepse corporale în familie reprezintă o contravenție administrativă.

Legea a fost criticată de parlamentarul ultraconservator Yelena Mizulina, care a cerut Consiliului Federației să revoce amendamentul care ar legaliza "intruziunea statului în viața familiei", potrivit RealitateaTV.

Citeşte mai multe despre:   violente,   copii,   dragoste