Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cea mai ”rea” soție din Marea Britanie: Nu gătește, nu face curățenie și face dragoste cu soțul ei odată la 10 ani

Cea mai ”rea” soție din Marea Britanie: Nu gătește, nu face curățenie și face dragoste cu soțul ei odată la 10 ani

Kate, o femeie din Marea Britanie poate fi considerată ”cea mai rea” soție deoarece nu gătește, nu face curățenie și face dragoste cu soțul ei foarte rar.

Femeia de 39 de ani este mult prea ocupată cu cariera sa de scriitor pentru a fi o soție tradițională, relatează Daily Mail.

Soțul meu este cel mai bun om din lume. În cei șapte ani de când suntem căsătoriți, Ben a gătit și a făcut curățenie, fără a fi rugat. Îmi aduce un cappuccino organic în fiecare dimineață în pat și câteodată stă câteva ore pentru a prepara sirop proaspăt de rubarbă pentru a-l adăuga în șampania mea preferată. Și da, lucrează full time”, a povestit Kate.

Îmi neglijez total responsabilitățile de soție. De fapt, sunt o anti-soție”, a spus femeia.

Aceasta spune că soțul ei preferă să o găsească cu manichiura făcută sau stând pe Facebook decât asudând asupra unei tăvi fierbinți. 

Poate acest lucru ar putea să mă facă să par egoistă, dar sunt doar sinceră. La 39 de ani, nu am călcat nicio haină de-a soțului meu. Foarte rar i-am gătit. De ce să mă obosesc să fac asta când el o face mult mai bine?”, a explicat Kate.

Și dacă aveți impresia că eforturile domestice îi sunt răsplătite în dormitor, mă tem că și în acest domeniu voi dezamăgi. Intimitățile sunt rezervate pentru aniversări – și doar pentru cele cu un zero la sfârșit”, a subliniat femeia.

Cei doi au doi copii care tot în grija lui Ben se află, Kate afirmând că este foarte ocupată cu cariera sa pentru a se ocupa de treburile casnice.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie