Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cei mai SCUMPI SÂNI din istorie: Johnson & Johnson trebuie să plătească 8 MILIARDE de dolari unui bărbat căruia i-au crescut sânii din cauza unui medicament antipsihotic!

Cei mai SCUMPI SÂNI din istorie: Johnson & Johnson trebuie să plătească 8 MILIARDE de dolari unui bărbat căruia i-au crescut sânii din cauza unui medicament antipsihotic!

Un articol de: B1.ro - 09 Oct 2019, 10:21
Externe

VESTEA CARE A ŞOCAT ROMÂNIA! RUGĂCIUNI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! APARIŢIE DE INFARCT! CÂNTĂREŢUL E DE NERECUNOSCUT (GALERIE FOTO)

Verdictul dat de juriu în favoarea lui Nicholas Murray este primul într-o serie de mii de cazuri privind acordarea de despăgubiri legate de medicamentul Risperdal care aşteaptă să fie judecate.

Iniţial, bărbatul obţinuse despăgubiri de 680.000 de dolari în acest caz.

EMOŢII MARI PENTRU SMILEY! SCENE DE COŞMAR LA VOLAN! VITEZA A FĂCUT RAVAGII! FANII SUNZ ÎN STARE DE ŞOC ( GALERIE FOTO)

Murray, ca şi alţi reclamanţi în litigiul colectiv legat de Risperdal, acuză că i-au crescut sânii după ce i s-a prescris medicamentul în timp ce era minor.

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite a aprobat medicamentul la sfârşitul anului 1993, pentru tratarea schizofreniei şi episoadelor de manii bipolare la adulţi.

DOAMNE, DUMNEZEULE! S-A AFLAT BOALA DE CARE SUFERĂ TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! ŞANSELE SUNT MINIME (GALERIE FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   SUA,   Johnson & Johnson
 
 
Loading...