Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cel mai ieftin hotel din lume se află în China: O cameră costă 10 dolari pe noapte (VIDEO)

Cel mai ieftin hotel din lume se află în China: O cameră costă 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poţi avea un spaţiu de cazare cu televizor,  aer condiţionat şi o masă pliantă la preţul de numai 10 dolari pe noapte. Interesant este că hotelul nu este prevăzut cu camere, ci spaţii celulare, ce-i drept, destul de incomode.

Hotelul se află în oraşul Haikou, din provincia chineza Hainan. Nu este unul mare, este adevărat, pentru că are o suprafaţă de numai 200 de metri pătraţi. Capacitatea de cazare este de 26 de locuri, dar nu are camere ci spaţii celulare, amenajate pe două nivele.

Pentru numai 10 dolari pe noapte, cei interesaţi beneficiază de un spațiu  cu televizor, aer condiționat și o masă pliantă. Iar acolo unde stau turiştii locul te îndeamă să stai culcat pe un așternut curat sau șezând. Hotelul este prevăzut şi cu două grupuri sanitare. Are şi o mică sală de mese, iar apa caldă nu lipseşte. Chiar dacă a fost construit ca experiment, hotelul s-a bucurat de un succes considerabil din primele zile. 

Solicitările au venit  indeosebi de la chinezi, dar si de la turistii straini cu posibilitati modeste. Există şanse ca asemenea unităţi de cazare să mai fie construite, pe principiul este mai bine asa, decat sa doarma oamenii prin gari, aeroporturi sau parcuri.

Cel mai ieftin hotel din lume se află în China
Embed:


Citeşte mai multe despre:   China