Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cel mai râvnit burlac: Fiul ducelui de Westminster "deține jumătate din Londra" (VIDEO)

Cel mai râvnit burlac: Fiul ducelui de Westminster "deține jumătate din Londra" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 11 Aug 2016, 23:30
Cel mai râvnit burlac: Fiul ducelui de Westminster "deține jumătate din Londra" (VIDEO) Foto: chesterchronicle.co.uk Externe

Un tânăr de 25 de ani a devenit cel mai râvnit burlac din Marea Britanie! Acesta a moştenit o avere impresionată după ce tatăl său, ducele de Westminster, a murit în această săptămână. Hugh Grosvenor îi va moşteni titlul şi va deveni astfel cel de-al şaptelea duce de Westminster, informează B1 TV. El este unul dintre naşii de botez ai prințului George, fiul în vârstă de trei ani al prinţului William.

Hugh Richard Louis Grosvenor are 25 de ani şi a devenit unul dintre cei mai bogaţi tineri din Marea Britanie. Pentru că familia deţine suprafeţe importante de teren și proprietăți în centrul capitalei britanice, tânărul miliardar este descris acum drept cel care "deține jumătate din Londra".

Cel mai râvnit burlac: Fiul ducelui de Westminster "deține jumătate din Londra"

Hugh Richard Louis Grosvenor a moştenit o avere impresionată în valoare de nouă miliarde de lire sterline după ce tatăl său, ducele de Westminster, a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani. Acesta era cel mai bogat dezvoltator imobiliar din Marea Britanie. De asemenea, el ocupa locul al treilea în topul celor mai bogați britanici, cu o avere estimată la 12,1 miliarde de dolari. El deținea și câteva proprietăți importante în apropiere de Palatul Buckingham și în unele dintre cele mai scumpe cartiere din Londra.

Unicul lui fiu, Hugh Grosvenor, îi va moșteni titlul şi va deveni cel de-al șaptelea duce de Westminster. El este unul dintre nașii de botez ai prințului George, fiul în varsta de trei ani al prințului William.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   avere