Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cele mai emoționante clipe de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Momentul în care s-a lăsat tăcerea (VIDEO)

Cele mai emoționante clipe de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Momentul în care s-a lăsat tăcerea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 20 Ian 2021, 20:02
Cele mai emoționante clipe de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Momentul în care s-a lăsat tăcerea (VIDEO) Externe

În timpul primului său discurs de președinte al SUA, Joe Biden i-a îndemnat pe americani să țină împreună un moment de reculegere în amintirea celor peste 400.000 de compatrioți care au murit din cauza pandemiei de coronvirus.

 

Joe Biden, moment de reculegere în memoria victimelor COVID-19

 

„Aș vrea să vă rog să fiți alături de mine într-un moment de reculegere, într-un moment de rugăciune în tăcere pentru toți cei pe care i-am pierdut în ultimul an din cauza pandemiei.

Acei 400.000 de americani de-ai noștri - mame, tați, soți, soții, fii, fiice, prieteni, vecini și colegi de muncă. Îi vom onora și vom deveni oamenii și națiunea ce putem și trebuie să devenim”, a spus Joe Biden, în timpul discursului inaugural.

Cele mai emoționante clipe de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Momentul în care s-a lăsat tăcerea

 

Joe Biden, discurs despre uniune și victoria democrației

 Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Noul președinte american s-a referit în cuvântarea sa mai ales la democrație și la nevoia de reapropiere și refacere a națiunii americane.

„Aceasta este ziua Americii, aceasta este ziua democrației, o zi istorică și o zi a speranței de reînnoire și rezolvare. De-a lungul vremurilor, America a fost testată la reînnoire și America s-a ridicat la înălțimea provocării. Astăzi, nu celebrăm triumful unui candidat, ci al unei cauze, al cauzei democrației. (...)

Aceasta este o națiune grozavă. Suntem oameni buni, și peste secole, prin furtuni și greutăți, în pace și în război, am ajuns atât de departe, dar încă mai avem mult de mers. Vom înainta urgent și accelerat, pentru că avem atâtea de făcut, multe de repara”, a mai afirmat Joe Biden, în timpul ceremoniei de învestitură.