Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ceremonie emoționantă organizată de Armata Statelor Unite pentru un câine bolnav de cancer: Sute de oameni au participat (VIDEO)

Ceremonie emoționantă organizată de Armata Statelor Unite pentru un câine bolnav de cancer: Sute de oameni au participat (VIDEO)

Un articol de: - 29 Iul 2017, 20:41
Ceremonie emoționantă organizată de Armata Statelor Unite pentru un câine bolnav de cancer: Sute de oameni au participat (VIDEO) Foto: NBC News Externe

Armata Statelor Unite a organizat o ceremonie militară impresionantă pentru a onora activitatea în război al labradorului Cena înainte ca acesta să fie eutanasiat pentru că suferă de cancer.

Sute de oameni au venit pentru a își rămas-bun de la labradorul negru care a participat timp de 3 ani alături de militarii americani în Afghanistan, fiind antrenat pentru a detecta bombe.

După ce în 2014 și-a încheiat șederea în teatrul de război, acesta a devenit animalul de companie al caporalului Jeff DeYoung, alături de care a fost prezent și în misiunile din Aghanistan, scrie Adevărul.

"Toată viaţa mea de adult l-am avut pe Cena. Când aveam 19 ani şi eram departe, învățând cum să fiu responsabil, l-am avut pe Cena. Acum am 27 de ani şi trebuie să-mi iau rămas-bun de la una dintre cele mai importante părţi din viaţa mea“, a afirmat Jeff DeYoung.

Labradorul a fost recent diagnosticat cu cancer osos, iar veterinarii au decis ca acesta să fie eutanasiat pentru îi curma suferința.

Ceremonia impresionantă a avut loc miercuri în Michigan și s-a bucurat de participarea a sute de oameni care i-au oferit un ultim salut militar animalului. După ceremonie acesta a fost eutanasiat și înmormântat într-un sicriu acoperit de drapelul american.

Ceremonie emoționantă organizată de Armata Statelor Unite pentru un câine bolnav de cancer: Sute de oameni au participat

Ce tragedie! Nouă persoane AU MURIT după ce au MÂNCAT acest PREPARAT! NU există antidot pentru asta

Citeşte mai multe despre:   ceremonie