Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe A vrut să fie HOUDINI, dar nu i-a ieșit! Iluzionistul care a încercat trucul celebrului magician, găsit MORT în apele rîului Gange (VIDEO)

A vrut să fie HOUDINI, dar nu i-a ieșit! Iluzionistul care a încercat trucul celebrului magician, găsit MORT în apele rîului Gange (VIDEO)

Un articol de: Andrei Stan - 18 Iun 2019, 13:44
Foto: captură Youtube Externe

Trupul neînsuflețit al unui iluzionist indian care s-a scufundat în Gange legat cu lanţuri pentru a demonstra că putea evada asemeni celebrului Houdini, a fost găsit în apele fluviului luni seară.

Este vorba despre Chanchal Lahiri, cunoscut sub numele de scenă "Jadugar Mandrake" ("Magicianul Mandrake"), care era dat dispărut de duminică. 

El plonjase în fluviu, ataşat cu lanţuri de braţul unei macarale, în faţa membrilor familiei sale, ai reprezentanţilor mass-media şi ai poliţiei, reuniţi pe malul Gangelui, relatează Agerpres.

Doar că iluzionistul de 40 de ani nu a mai revenit la suprafaţă, iar autorităţile au început căutările.

Înainte de a intra în ape, Chanchal Lahiri declarase că reuşise acest număr într-o variantă mai dificilă în urmă cu 21 de ani, în acelaşi loc.

"Eram legat cu lanţuri într-o cuşcă de sticlă şi am fost aruncat de pe podul Howrah. Am avut nevoie de doar 29 de secunde pentru a ieşi", a povestit el. A recunoscut totuşi că va fi mai greu decât atunci: "Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic", mărturisea el.

Harry Houdini a fost un iluzionist american de origine ungară, devenit celebru mai ales pentru reuşita sa din 1912, la New York, când a fost aruncat încătuşat în East River şi a putut să iasă la suprafaţă.

Citeşte mai multe despre:   Chanchal Lahiri,   Harry Houdini
 
 
 
Loading...