Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Charles, Diana şi William: Trei săruturi care au marcat istoria Casei Regale Britanice

Charles, Diana şi William: Trei săruturi care au marcat istoria Casei Regale Britanice

Nunta secolului, cum a fost denumită de jurnaliştii din întreaga lume căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, a readus în discuţie momentele care au marcat în ultimii ani Casa Regală Britanică şi, în special, viaţa tumultuoasă a prinţului Charles, tatăl lui William.

Cum întreaga planetă a văzut vineri sărutul dintre Kate şi William, de la balconul palatului Buckingham, comentatorii nu au putut să nu rememorize un alt asemenea moment, petrecut acum 30 de ani.

Vezi AICI cele mai emoţionante momente de la nunta secolului dintre Kate şi William.

Şi, unii dintre ei, au ţinut să aducă în discuţie un alt sărut la fel de important pentru monarhia britanică, ce a avut loc acum 14 ani. Trei săruturi care au schimbat istoria.

Charles şi Diana

În 1981, acum 30 de ani, prinţul Charles şi Lady Diana se sărutau, asemeni lui Kate şi William, în balconul Palatului Buckingham, în aclamaţiile mulţimii. A fost una dintre cele mai urmărite nunţi din istorie, iar între cei doi proaspăt căsătoriţi părea să existe o dragoste puternică.
Totuşi, evenimentele ulterioare au demonstrat că lucrurile nu stăteau de loc pe roze. Charles şi Diana au avut doi copii, primul dintre ei fiind chiar prinţul William. După mai mulţi ani, în 1996 Casa Regală Britanică a fost pusă în postura de a accepta divorţul dintre cei doi, Lady Diana rămânând totuşi în inimile britanicilor, fiind extrem de îndrăgită pentru stilul ei nonconformist.

Diana şi Dodi

În vara lui 1997 o fotografie face înconjorul lumii: tabloidul The Sun a publicat prima poză în care Diana se sărută cu controversatul miliardar Dodi Al-Fayed, pe yahtul acestuia. Oficializarea relaţiei cu Dodi le-a adus celor doi o mulţime de paparazzi pe urme.Într-un final, un an mai târziu, cei doi aveau să moară tragic, într-un accident de maşină petrecut în Paris, în timp ce mai mulţi fotografi erau pe urmele lor. Incidentul nu a fost clarificat nici până astăzi, foarte mulţi comentatori considerând moartea Dianei cel puţin suspectă.

Kate şi William

Vineri, 29 aprilie 2011, William, băiatul lui Charles şi al Dianei şi-a unit destinul cu Kate Middleton, o persoană deja îndrăgită de britanici şi comparată de mulţi cu Lady D. Evenimentul a fost unul spectaculos, un million de oameni fiind prezenţi pe străzile Londrei pentru a participa la ceremoniile fastuoase. Cei doi tineri căsătoriţi s-au sărutat în balconul Palatului Buckingham, la fel ca Charles şi Diana acum 30 de ani, iar lumea aşteaptă ca în viitor imaginea Casei Regale britanice să se îmbunătăţească.Trei săruturi, trei cupluri, trei destine diferite. Dacă pentru Charles, Diana şi Dodi lucrurile nu au ieşit aşa cum plănuiam, un întreg regat speră ca destinul lui Kate şi Will să fie ferit de vicisitudini. Cum va decurge viaţa de cuplu a celor doi şi ce surprize le va rezerva viitorul, sunt  acum doar dileme pe care numai timpul le poate rezolva. Deocamdată, Marea Britanie e în sărbătoare. Tocmai a asistat, cu emoţie, la o nouă nuntă a secolului.

Citeşte mai multe despre:   nunta regala,   Printul Charles,   Printul Wiliiam,   Kate Middleton,   sarut