Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Charles Manson rupe tăcerea: După 20 de ani a vorbit despre crimele sale

Charles Manson rupe tăcerea: După 20 de ani a vorbit despre crimele sale

După o tăcere de mai bine de 20 de ani, Charles Manson a vorbit pentru prima dată, într-un interviu, despre moartea a opt oameni, printre care și actrița Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, relatează Daily Mail.

De asemenea, Manson a mai vorbit despre efectele încălzirii globale asupra climei, spunând că "fiecare este Dumnezeu și dacă nu conștientizăm acest lucru, clima va suferi deoarece calotele de gheață de la Polul Nord se vor topi din cauza lucrurilor dăunătoare pe care le provocăm atmosferei".

Charles Manson a mărturisit jurnaliștilor, care au luat interviul că este "un om rău care împușcă oameni".

"Eu nu mă joc, eu împușc oamenii. Sunt foarte rău, sunt proscrisul, sunt un criminal", a adăugat Manson.

Foto: en.wikipedia.org

"Eu trăiesc în infern. Nu spun oamenilor ce să facă. Ei știu singuri ce trebuie să facă. Dacă nu știu ce au de făcut ei nu vin la mine pentru că știu că sunt rău, foarte rău", a mărturisit Manson în legătură cu crima comsiă în 1969, în urma căreia opt oameni și-au pierdut viața, printre care și soția lui Roman Polanski care era însărcinată.

Potrivit Daily Mail, în timpul interviului Charles Manson a fost inconsecvent, a combinat engleza cu spaniola, iar ideile sale nu aveau logică.

Charles Manson, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din SUA

Charles Manson a provenit dintr-o familie disfuncțională. Fiul al unei prostiuate alcoolice, a avut o copilărie instabilă, timp în care a spart un magazin alimentar pentru a face rost de bani, a furat automobile și a furat copilul unei iubite.

A devenit propovăduitor al scientologiei, despre care aflase din închisoare și găsea numeroși adepți, mai ales femei. Interpreta într-o manieră aparte versurile din cântecele formației Beatles ca o chemare la revoltă și își numea adepții Fmilia Manson.

În 1969, Charles Manson împreună cu Mary Brunner și alți 2 membri ai familiei avea să comită prima sa crimă. Cei patru membri au intrat în casa muzicianului Gary Hinman pentru a-l jefui. Pentru că nu au găsit bani, aceștia l-au ucis pe Hinman, lăsând în urmă un mesaj însângerat pe pereți.

Câteva luni mai târziu, Manson și adepții săi au intrat în casa actriței Sharon Tate, unde au omorât-o. Alți 4 prieteni care se aflau în acel moment în reședința actriței au fost omorâți.


Foto: ayebeclear.com (Roman Polanski și Sharon Tate)

În următarea noapte, afaceristul Leno LaBianca și soția sa Rosemary au fost uciși cu sânge rece.

Charles Manson este încarcerat pe viață în închisoarea Corocoran, de unde a făcut nenumărate cereri de eliberare condiționată.

Giovanni Di Stefano, noul avocat al criminalului a cerut, recent, grațierea și eliberarea lui Manson președintelui american Barack Obama.

Citeşte mai multe despre:   crime,   declaratii