Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe China a trimis luptători MMA la granița cu India înainte de o confruntare

China a trimis luptători MMA la granița cu India înainte de o confruntare

Un articol de: Ramona Zaharia - 28 Iun 2020, 20:19
China a trimis luptători MMA la granița cu India înainte de o confruntare Externe

China și-a consolidat trupele în apropierea graniței indiene cu alpinisti și luptători de arte marțiale mixte (MMA, n.r.), în Valea Galwan, din munţii Himalaya, cu puțin timp înainte de o ciocnire mortală, a informat presa de stat.

Tensiunile sunt comune între cei doi vecini pe la frontiera muntoasă, dar lupta din această lună a fost cea mai violentă întâlnire în peste 50 de ani.

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Luptători MMA din China, la granița cu India

 

Cinci noi divizii ale miliției, inclusiv alpiniști și luptători de la un club de arte marțiale mixt s-au prezentat pentru inspecție la Lhasa pe 15 iunie, a informat ziarul militar oficial China National Defense News.

Postul de televiziune CCTV a arătat imagini cu sute de trupe noi care se aliniau în capitala tibetană.

Comandantul Tibetului, Wang Haijiang, a declarat că recruții clubului de luptă Enbo vor „ridica foarte mult forța de organizare și mobilizare” a trupelor și „capacitatea de răspuns rapid și capacitate de susținere”, a raportat China National Defense News, deși el nu a confirmat în mod explicit că desfășurarea lor este strâns legată de continuarea tensiunile de frontieră.

Trupele chineze și indiene s-au confruntat mai târziu în acea zi în cea mai violentă confruntare dintre cele două puteri din decenii, în regiunea Ladakh la 1.300 de kilometri distanță.

India spune că 20 dintre soldații săi au fost uciși în luptă brutală, în timp ce China a suferit un număr necunoscut de victime.

Ambele părți s-au învinuit reciproc pentru bătălia, care a fost luptată cu stânci și bastoane, fără să se trage focuri de armă.

India a declarat joi că a întărit trupe în regiunea de graniță, scrie france24.com.

Mass-media chineză de stat a evidențiat în ultimele săptămâni activitatea militară, inclusiv exerciții antiaeriene de mare altitudine în regiunea Tibet de la granița cu India.

Citeşte mai multe despre:   China,   India