Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe China: Copil de 3 ani cântăreşte 60 de kg

China: Copil de 3 ani cântăreşte 60 de kg

Lu Hao, din China, are doar trei ani, dar cântăreşte deja 60 de kg, de cinci ori mai mult decât un copil de vârsta lui, anunţă news.yahoo.com.

Tatăl copilului, Lu Yuncheng, spune că un meniu obişnuit al băiatului, constă în trei boluri de orez.

“Apetitul lui este atât de mare încât poate mânca trei boluri de orez la o masă, chiar mai mari decât al meu sau al mamei sale”, a spus bărbatul.

Suprinzător, Hao era subponderal când s-a născut, cântărind 2,6 kg, dar a început să se îngraşe rapid de la vârsta de trei luni.Părinţii băiatului spun că au supravegheat atent dieta lui, dar mama susţine că dacă nu îi dau de mâncare, plânge încontinuu. Hao este atât de greu încât mama lui nu îl poate ridica.

“Hao urăşte să meargă, iar mama lui îl duce în fiecare zi la grădiniţă cu o motocicletă. Nu au fost niciodată “persoane atât de grase” în familiile noastre”, a spus tatăl.

Părinţii sunt îngrijoraţi în privinţa sănătăţii băiatului, şi l-au dus la mai mulţi medici, în speranţa că va deveni mai slab. Însă doctorii au spus că nivelul hormonilor este normal, şi nu îşi dau seama de ce băiatul este atât de mare.Pentru a-l determina pe Hao să facă mai mult sport, familia a instalat un mic teren de baschet în curtea casei, şi îl duc deseori să înoate în râul din localitate, dar se pare că exerciţiile îi o şi mai mare poftă de mâncare şi ajunge în acest fel să ia mai mult în greutate.

Citeşte mai multe despre:   China