Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe China: Hoţul unui iPhone i-a trimis proprietarului telefonului întreaga lista de contacte scrisă pe hârtie

China: Hoţul unui iPhone i-a trimis proprietarului telefonului întreaga lista de contacte scrisă pe hârtie

Un bărbat din China a fost de-a dreptul impresionat să primească prin poştă 11 pagini cu cele aproape 1.000 de contacte din iPhone-ul ce îi fusese furat recent.

Hoţul telefonului său a copiat cu multă răbdare toate numerele înregistrate de proprietar, care s-a arătat mai îngrijorat de pierderea contactelor, decât de telefonul pierdut, scrie agenţia China Nouă

Convins că hoţul de buzunare i-a furat telefonul atunci când s-au aflat în acelaşi taxi, proprietarul a trimis mesaje ameninţătoare la adresa acestuia.

"Ştiu că aţi stat alături de mine. Pot să vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din agenda telefonului şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face...", a scris acesta.

Bărbatul lucrează în domeniul băuturilor alcoolice, cunoscut în China pentru legăturile sale cu grupurile criminale.

"Dacă aveţi bun simţ, să-mi trimiteţi telefonul la adresa următoare", a mai spus acesta.

După câteva zile, bărbatul a primit un colet mic cu cartela SIM şi 11 coli de hârtie pe care erau trecute toate numerele înregistrate în telefonul său.

"A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul câte unul cele 1.000 de contacte, nume şi şirurile de cifre. Îmi imaginez că mâna sa s-a umflat" de la atâta scris, a comentat acesta, menţionând că a rămas împietrit la gestul său.

Citeşte mai multe despre:   hot,   iPhone,   China