Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe China: O femeie a supraviețuit 15 zile într-un puț abandonat, hrănindu-se cu porumb și bând apă de ploaie

China: O femeie a supraviețuit 15 zile într-un puț abandonat, hrănindu-se cu porumb și bând apă de ploaie

O femeie din China a supraviețuit timp de 15 zile într-un puț abandonat. În acest timp, ea s-a hrănit cu porumb și a băut apă de ploaie, relatează AFP.

Su Qixiu, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită pe fundul unui puţ ascuns în spatele unor plante de porumb, având diametrul de un metru şi o adâncime de patru metri şi pereţii alunecoşi, făcând astfel imposibilă orice escaladare a lui.

În momentul în care a fost găsită, femeia era ”îngrijorător de slabă”, au afirmat pompierii care au participat la operațiunea de salvare.

Timp de două săptămâni, Su a supravieţuit hrănindu-se cu porumb crud pe care l-a smuls în cădere. Două averse care au avut loc în această perioadă i-au asigurat apa de băut.

Văzând că nu mai vine de la cules de plante medicinale, familia a căutat-o în zadar timp mai multe zile. În cele din urmă, sătenii au auzit strigătele sale disperate în timp ce recoltau porumbul de pe un câmp din apropiere.

Femeia a fost transportată la spital, iar starea sa de sănătate este considerată staționară.

Citeşte mai multe despre:   China,   femei