Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe China: Un bărbat a sărit într-un furnal cu oțel încins după ce a aflat că a pierdut la bursă. „A dispărut instantaneu”

China: Un bărbat a sărit într-un furnal cu oțel încins după ce a aflat că a pierdut la bursă. „A dispărut instantaneu”

Un articol de: Gabi Florea - 05 Apr 2021, 13:31
China: Un bărbat a sărit într-un furnal cu oțel încins după ce a aflat că a pierdut la bursă. „A dispărut instantaneu” Foto: Hepta - Evgeny Biyatov Externe

Un angajat dintr-o uzină de oțel din Mongolia Interioară, China, a sărit într-un furnal încins, unde temperaturile pot ajunge și la 1.500 de grade Celsius, după ce a aflat că a pierdut circa 9.100 de dolari pe bursă. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, notează South China Morning Post.

 

S-a aruncat într-un furnal cu oțel încins după ce a pierdut bani la bursă

 

Wang Long, în vârstă de 34 de ani, lucra la oțelăria Baotou Steel din Mongolia Interioară. El a dispărut pur și simplu când lucra în tura de noapte. Echipe speciale de intervenție l-au căutat în zadar. S-a ajuns astfel la vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, care au arătat ce se întâmplase. 

Tânărul a stat câteva minute în fața unui furnal încins, și-a dat jos mănușile și masca de protecție, apoi a sărit în el. Temperaturile dintr-un astfel de furnal pot atinge și 1.500 de grade Celsius.

„A dispărut instantaneu”, a spun un muncitor al oțelăriei, citat de South China Morning Post.

Sursa citată notează că Wang Long juca de câțiva ani pe bursă, iar în ziua în care s-a sinucis pierduse circa 9.100 de dolari.
 

Citeşte mai multe despre:   sinucidere,   China,   furnal,   oțelărie,   bani pierduti bursa