Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează". Europarlamentar: Vive La Republique! Până n-o mai rămânea nimic!

"Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează". Europarlamentar: Vive La Republique! Până n-o mai rămânea nimic!

Un articol de: - 08 Mai 2017, 12:58
Externe

Alegerea lui Emmanuel Macron în funcția de președinte al Franței îl neliniștește pe europarlamentarul Traian Ungureanu, din cauza asocierii acestuia cu Francois Hollande, președinte ce a dus la “asfixierea economiei franceze”.

“Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează”, scrie acesta într-un articol pentru Adevărul.

Oficialul  român nu are încredere că tânărul de 39 de ani care a preluat șefia Franței va lupta cu valul de imigranți și dezastrul pe care aceștia îl provoacă în Europa.

“Europa a pierdut controlul asupra propriei configuraţii umane. Ce a pus Franţa în faţa acestui tsunami? Un Micron. Noul Preşedinte răspunde, însă, pe deplin, acelei nevoi generale de confort PR care i-a adus la putere pe Obama, Trudeau şi Renzi - prinţi ai cuvîntului gol şi titani ai viziunii selfie”, scrie acesta într-un articol pentru Adevărul.

“E lumea în care ipocrizia a ajuns imn de stat, drapel şi condiţie psihică permanentă

Da, Vive La Republique! Însă versul următor e vulgar, şchiop şi vine inevitabil: pînă n-o mai rămînea nimic!”, adaugă Traian Ungureanu.

Citeşte mai multe despre:   alegeri europarlamentare,   Traian Ungureanu,   Franta
 
Loading...