Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cioloș, program încărcat la New York. Premierul a vorbit cu omologul canadian despre liberalizarea vizelor și a participat la recepția oferită de Obama (FOTO)

Cioloș, program încărcat la New York. Premierul a vorbit cu omologul canadian despre liberalizarea vizelor și a participat la recepția oferită de Obama (FOTO)

Un articol de: - 21 Sep 2016, 15:57
Cioloș, program încărcat la New York. Premierul a vorbit cu omologul canadian despre liberalizarea vizelor și a participat la recepția oferită de Obama (FOTO) foto: rfi.ro Externe

Dacian Cioloș are un program extrem de încărcat la New York. Premierul a participat la deschiderea celei de-a 71-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, la summit-ul liderilor privind criza globală a refugiaților, dar și la conferința despre Guvernare Deschisă. 

De asemenea, alături de soția sa, Cioloș participat la recepția oferită de președintele SUA Barack Obama și de Michelle Obama în onoarea șefilor de delegați, se arată într-un comunicat. 

Foto: facebook.com/dacianciolos/

Totodată, el a luat parte și la dejunul la nivel înalt oferit de Secretarul General ONU Ban Ki-moon, în onoarea șefilor de delegație.

Foto: facebook.com/dacianciolos/

În marja reuniunii, Dacian Cioloș s-a întâlnit cu omologul canadian Justin Trudeau, cu președintele Finlandei, Sauli Niinisto, cu președintele Egiptului, Abdel Fattah El Sossi, cu secretarul general ONU, Ban Ki-moon și cu Directorul Executiv UNEP, Erik Solheim și a participat la evenimentul de marcare a primei aniversări de la adoptarea Agendei 2030.

A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Foto: facebook.com/dacianciolos/

Cu Trudeau, Cioloș a discutat despre liberalizarea vizelor pentru români, un subiect destul de controversat în relațiile dintre cele două state. Ambii au căzut de acord că există perspective bune pentru ca vizele să fie ridicate cât mai curând. Ei au discutat și despre contribuția Canadei la operaționalizarea deciziilor luate la summitul NATO de la Varșovia privind întărirea flancului estic al Alianței, cu precădere la Marea Neagră.

Foto: facebook.com/dacianciolos/

 

Citeşte mai multe despre:   New York,   obama,   Ban Ki-moon