Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cioloș, vizită în Vietnam. Vor exista colaborări în diverse domenii, de la petrol şi gaze până la agricultură (VIDEO)

Cioloș, vizită în Vietnam. Vor exista colaborări în diverse domenii, de la petrol şi gaze până la agricultură (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Iul 2016, 19:37
Cioloș, vizită în Vietnam. Vor exista colaborări în diverse domenii, de la petrol şi gaze până la agricultură (VIDEO) Externe

Oamenii de afaceri din România vor găsi oportunități de dezvoltare în Vietnam, după cum şi ţara noastră va atrage noi investitori din statul asiatic. Sunt concluziile întâlnirii premierului Cioloş cu omologul său vietnamez. Pe parcursul vizitei sale, Cioloş este însoţit de altfel şi de o delegaţie de oameni de afaceri români condusă de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Mihai Daraban, informează B1 TV.

Domeniile în care România şi Vietnamul vor colabora sunt diverse. Începând de la petrol şi gaze până la agricultură.

”Pe planul comerţului, investiţiilor şi altor domenii, precum turismul şi educaţia, am decis să implementăm concluziile rezultate din recenta reuniune a Comisiei mixte pentru cooperare economică care a avut loc pe 16 iunie. Am convenit să favorizăm companiile şi investitorii din cele două ţări să realizeze parteneriate în domenii în care cele două ţări au avantaje complementare precum petrol şi gaz, energie electrică, construcţii navale şi căi ferate, agricultură şi forţă de muncă”, a declarat Nguyen Xuan Phuc, premierul Vietnamului.

După vizita din Vietnam, premierul Dacian Cioloş va participa la cel de-al 11-lea Summit Europa-Asia care va avea loc în Mongolia, la Ulan Bator, în zilele de 15 şi 16 iulie.

Cioloș, vizită în Vietnam. Vor exista colaborări în diverse domenii, de la petrol şi gaze până la agricultură

 

Citeşte mai multe despre:   vizita oficiala,   vietnam