Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Comisia Europeană critică planul Guvernului britanic privind limitarea imigraţiei din spaţiul UE

Comisia Europeană critică planul Guvernului britanic privind limitarea imigraţiei din spaţiul UE

Un articol de: - 19 Oct 2014, 15:29
Comisia Europeană critică planul Guvernului britanic privind limitarea imigraţiei din spaţiul UE Foto: hellomagazine.com Externe

Preşedintele în exerciţiu al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, avertizează că planul Guvernului David Cameron de limitare a imigraţiei din statele Uniunii Europene este discriminatoriu şi intră în contradicţie cu reglementările comunitare.

"Ideile vehiculate de Guvernul britanic nu sunt în conformitate cu reglementările europene. Pentru noi, este foarte important principiul nediscriminării. În principiu, măsurile de limitare a imigraţiei intră în contradicţie cu legislaţia comunitară", a declarat Jose Manuel Barroso, citat de AFP.

Premierul britanic, David Cameron, analizează posibilitatea introducerii unor măsuri pentru limitarea numărului imigranţilor europeni care vin la muncă în Marea Britanie.

Downing Street elaborează un plan care prevede alocarea de coduri de asigurări sociale cu durată determinată imigranţilor europeni necalificaţi care vin să muncească în Marea Britanie.

Cameron intenţionează să anunţe noi măsuri pentru limitarea imigraţiei, în decembrie.

Citeşte mai multe despre:   Jose Manuel Barroso,   Comisia Europeana,   David Cameron