Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Comisia Europeană, ofertă pentru România: 125 milioane de euro pentru proiecte de reformă a sistemului judiciar

Comisia Europeană, ofertă pentru România: 125 milioane de euro pentru proiecte de reformă a sistemului judiciar

Un articol de: Sebastian Pricop - 22 Oct 2019, 17:10
Sursă foto: Facebook / Comisia Europeană Externe

România poate beneficia de o finanțare de 125 de milioane de euro pentru a le investe în proiecte de reformă a sistemului judiciar. O spune chiar Cristian Buchiu, șeful interimar al Reprezentanței executivului european la București.

"La nivel administrativ, profit de acest moment să reamintesc faptul că Comisia Europeană pune la dispoziția României 125 de milioane de euro pentru proiecte destinate reformei sistemului judociar din România. Rămânem la dispoziția autorităților române în acest sens, cum am făcut-o și în trecut”, a spus Buchiu.

Această declarație vine în contextul în care Comisia Europeană a publicat marți raportul MCV privind evoluția justiției din România! Acesta este unul dur în care se condamnă evoluțiile de la începutul anului și se arată că România nu a urmat progresele făcute până în 2017.

Mai mult, Comisia Europeană condamnă România pentru că nu a pus aplicare recomandările făcute în precedentele analize asupra justiției. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Comisia Europeana
 
Loading...