Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Concert special în SUA. Jennifer Lopez și Lady Gaga vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden

Concert special în SUA. Jennifer Lopez și Lady Gaga vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden

Un articol de: Maria Zărnescu - 14 Ian 2021, 17:34
Concert special în SUA. Jennifer Lopez și Lady Gaga vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden FOTO: Hepta.ro Externe

Lady Gaga și Jennifer Lopez vor urca pe scenă la ceremonia de învestire a președintelui ales Joe Biden, ce va avea loc în data de 20 de ianuarie. Celor două dive li se vor alătura și alte personalități, iar evenimentul a fost descris de către echipa de tranziție drept o „imagine a diversității”, informează Reuters.
 

Evenimentul din 20 ianuarie marchează preluarea de mandat a celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite. Ceremonia va curpinde, pe lângă concertele fabuloase pe care le vor ține cele două artise și intervenția unui pompier de culoare din Georgia, a unui preot catolic, dar și a unui pastor din oraşul natal al lui Biden, Wilmington din statul Delaware.

 

Lady Gaga va intona imnul național

 

Artista a fost aleasă de către echipa de tranziție să intoneze imnul național al SUA la ceremonia de învestire a lui Biden. Jennifer Lopez urmează să susțină un concert muzical, iar alegerea celor două artiste de peste ocean marchează o diversitatea, după cum a precizat unul dintre reprezentanții echipei de tranziție, potrivit sursei citate mai sus.

Mai mult decât atât, activitatea celor două dive din mediul social este, în viziuna echipei de tranziție, o dovadă a diversității. Lady Gaga este recunoscută pentru susținerea pe care a adus persoanelor și comunităților LGBTQ, în timp ce Jennifer Lopez și-a dedicat o parte a timpului pentru a atrage atenția asupra impactului disproporțional pe care pandemia de COVID-19 l-a avut asupra persoanelor latino.

 

Cine va mai participa la ceremonia de inaugurare a lui Biden

 

Printre persoanele care vor lua cuvântul la evenimentul de învestire al președintelui ales se mai bunără, potrivit sursei citate: pompierul Andrea Hall din comitatul Fulton (Georgia) şi Amanda Gorman din Los Angeles, laureată a premiului National Youth Poet Laureate 2017.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Ceremonia care va avea loc în Aripa de Vest a Capitoliului nu va putea fi urmărită de public la fața locului, în prezent instituția fiind fortificată cu garduri, bariere și mii de militari ai Gărzii Naționale.

Citeşte mai multe despre:   Lady Gaga,   Jennifer Lopez