Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Concerte false cu artiști români în Italia: Fuego, Mirabela Dauer, Iris, Nico sau Fără Zahăr folosiți de escroci pentru profituri ilegale (VIDEO)

Concerte false cu artiști români în Italia: Fuego, Mirabela Dauer, Iris, Nico sau Fără Zahăr folosiți de escroci pentru profituri ilegale (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 11:33
Concerte false cu artiști români în Italia: Fuego, Mirabela Dauer, Iris, Nico sau Fără Zahăr folosiți de escroci pentru profituri ilegale (VIDEO) Foto: gazetaromaneasca.ro Externe

Numele mai multor cântăreți din România au fost folosite pentru a obținerea de bani prin organizarea de concerte false. Escroci au pus afișe cu concerte în mai multe localități din Italia, doar că aceste evenimente nu aveau niciodată loc, deși organizatorii încasau bani din bilete. Printre artiștii care se aflau pe afișe se află Fuego, Mirabela Dauer, Iris, Nico sau Fără Zahăr.

Organizatorul, Camelia Maria Bichiș din Italia, a primit o împuternicire falsă emisă care arăta că evenimentul este împuternicit de o asociație umanitară din România, pe care a trimis-o anumitor artiști cerându-le prezența la un așa-zis spectacol caritabil. Aceștia au luat legătura cu respectiva asociație și au descoperit că totul este o înșelătorie. Însă acesta lucru nu a oprit organizatorii să încaseze banii de bilete: 15 euro pentru adulți și 8 pentru copii, conform gazetaromaneasca.com.

Andi Radiu de la Gazeta Romaneasca a intrat în direct pentru B1TV și a oferit informații. El a precizat că nu organizatorul din Italia era cel care plănuia înșelătoria ci o persoană din România care se ocupa de aducerea artiștilor. Organizatorul din Italia a oferit toate informațiile avute autorităților iar carabinierii au organizat un flagrant prin care această persoană a fost reținută.  Persoana în cauză ceruse 18.000 de euro organizatorii din Italia pentru a aduce artiștii.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Concerte false cu artiști români în Italia