Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe CORONAVIRUS| O femeie a născut singură într-o cameră izolată de spital, după ce a fost confirmată din greșeală cu COVID-19

CORONAVIRUS| O femeie a născut singură într-o cameră izolată de spital, după ce a fost confirmată din greșeală cu COVID-19

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 16 Oct 2020, 23:21
CORONAVIRUS| O femeie a născut singură într-o cameră izolată de spital, după ce a fost confirmată din greșeală cu COVID-19 Externe

O femeie din Anglia a fost nevoită să nască singură, fără nimeni din familia sa, într-o cameră izolată din spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, deși nu avea niciun simptom, potrivit Daily Mail.

Heather Stocks a mers la spital pentru o radiografie, după ce realizase că bebelușul se mișca mai puțin decât înainte. Însă, potrivit protocolului, înainte să i se facă consultul, a trebuit să își facă testul COVID-19, și cu toate că nu avea niciun simptom, rezultatul a fost unul pozitiv.

În urma rezultatului testului, a fost dusă într-o cameră izolată și i s-a interzis să fie văzută de către partenerul ei sau de către mama ei.

“Mi-am născut băiețelul doar eu, o moașă și o moașă studentă. Nu li s-a permis să iasă din cameră până nu am născut și mi-au completat toate actele”, a mărturisit Heather Stocks.

După şase zile de la naştere, femeia a fost sunată din partea spitalului unde născuse, pentru a-i spune ca rezultatul pozitiv al testului pe care-l făcuse era de fapt o greşeală și că nu mai era nevoie să stea în izolare.
 

Citeşte mai multe despre:   Anglia,   coronavirus