Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe COVID-19: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a mulțumit echipei medicale după ce a ieșit de la terapie intensivă

COVID-19: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a mulțumit echipei medicale după ce a ieșit de la terapie intensivă

Un articol de: George Lupu - 10 Apr 2020, 20:51
COVID-19: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a mulțumit echipei medicale după ce a ieșit de la terapie intensivă Externe

După ce a ieșit de curând de la terapie intensivă, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a mulțumit echipei medicale care l-a îngrijit. Șeful guvernului de la Londra va rămâne în continuare însă în spital pentru a se recupera. O dovadă că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ în ultima perioadă este permisiunea medicilor să facă plimbări pe distanțe scurte, beneficiind în continuare de îngrijiri pentru recuperare.

„Prim-ministrul a putut face plimbări scurte, între perioadele de odihnă, în cadrul îngrijirilor de care beneficiază. El a vorbit cu doctorii lui şi a mulţumit întregii echipe clinice pentru incredibila îngrijire de care a beneficiat”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street, potrivit Reuters.

Premierul a făcut „plimbări scurte” - deși purtătorul de cuvânt a subliniat că trebuie să se odihnească încă.

Este cel mai recent semn major de îmbunătățiri după ce Johnson a fost scos de la terapie intensivăjoi seară.

O purtătoare de cuvânt a Downing Street a declarat că: „Prim-ministrul a reușit să facă plimbări scurte, între perioade de odihnă, ca parte a îngrijirilor pe care le primește pentru a-și ajuta recuperarea.

“A vorbit cu medicii săi și mulțumește întregii echipe clinice pentru îngrijirile incredibile pe care le-a primit”

„Gândurile sale sunt cu cei afectați de această boală cumplită.”

Mai devreme, sa arătat că premierul a dorit să-și arate „recunoștința” față de personalul NHS, în timp ce a fost scos de la terapie intensivă.

 

Citeşte mai multe despre:   Boris Johnson,   COVID-19