Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Creatură uriașă, numită „unicornul mării”, filmată de scafandri în largul Tasmaniei (VIDEO)

Creatură uriașă, numită „unicornul mării”, filmată de scafandri în largul Tasmaniei (VIDEO)

O creatură uriaşă uimitoare, numită "unicornul mării" şi care poate creşte până la 30 de metri lungime, a fost filmată de către scafandri în largul coastei Tasmaniei din Australia. Spectaculoasa creatură se hrăneşte cu plancton şi este văzută foarte rar.

Scafandrii au capturat imagini extrem de rare ale unei creaturi marine neobișnuite denumită Pyrostremma spinosum sau pyrosome. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, creatura este atât de rară încât a fost numită "unicornul mării". Ea poate măsura cât lungimea a două autobuze.yrosome

„Creatura pare o încrucişare dintre Borg din serialul "Star Trek" şi clona din "Războiul stelelor". Sunt gigantice, arată terifiant şi plutesc prin adâncurile oceanului. Par nişte filtre lente în mişcare, însă creaturile sunt delicate şi pufoase”, a delcarat Rebecca Helm, specialistă Deep Sea News, potrivit Daily Mail.

Corpul cilindric este gol pe dinăuntru, translucid și este format din mii de clone mici, care împing apa prin tuburile sale și hrana din plancton.

Aceste clone sunt conectate între ele prin țesuturi, iar organismul este o singură structură care plutește prin apa oceanului.

Unicornul marin a fost filmat de către scafandri în largul coastei Tasmaniei din Australia.

Creatură gigant, filmată în largul Tasmaniei
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Australia