Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Credința în Dumnezeu, rugăciunea și APĂ SFINȚITĂ, soluția rușilor împotriva ATACURILOR CIBERNETICE (FOTO)

Credința în Dumnezeu, rugăciunea și APĂ SFINȚITĂ, soluția rușilor împotriva ATACURILOR CIBERNETICE (FOTO)

Un articol de: - 18 Mai 2017, 12:41
Credința în Dumnezeu, rugăciunea și APĂ SFINȚITĂ, soluția rușilor împotriva ATACURILOR CIBERNETICE (FOTO) Foto: HeatStreet Externe

Pe măsură ce Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii, corporațiile și agențiile guvernamentale  internaționale au implementat proiecte și programe prin care luptă împotriva ultimelor atacuri cibernetice, Rusia a găsit o cale cel puțin la fel de eficientă pentru a combate aceste atacuri: aghiasma.

Joi, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse a fost invitat de către Ministrul Afacerilor Interne pentru a binecuvânta sfintele calculatoare cu aghiasmă și rugăciune, astfel încât acestea să facă față la atacurile ce le-ar putea afecta, în contextul virușilor informatici care reprezintă o adevărată amenințare în ultimul timp.

Biserica Ortodoxă Rusă este considerată una dintre cele mai importante instituții ale statului, aflată în strânsă legătură cu guvernul. Liderul rău, Patriarhul Kiril al Moscovei, deține tot atâta putere ca și Papa și colaborează îndeaproape cu Președintele Vladimir Putin, informează Heatstreet. În ciuda intențiilor de bună credință, eficiența acestei practici stă sub semnul îndoielii.

Citeşte mai multe despre:   Rusia