Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Crimă pe webcam: Un bărbat a urmărit uciderea iubitei sale în direct

Crimă pe webcam: Un bărbat a urmărit uciderea iubitei sale în direct

Un bărbat de 29 de ani, din Toronto, a fost arestat pentru uciderea unei studente de 23 de ani, pe care a atacat-o, în timp ce prietenul ei, cu care aceasta comunica pe internet, vedea totul pe webcam, scrie The Star.

Băiatul, care se afla în China, se uita neputincios în timp ce atacatorul îi omora iubita şi i-a alertat pe prietenii acesteia, care au descoperit cadavrul. El a mărturisit că a văzut, pe webcam, scena în care prietena lui se lupta cu intrusul.

Victima a fost găsită goală de la brâu în jos, potrivit poliţiştilor, care au adăugat că nu sunt semne de violenţă pe corpul acesteia.Prietenul victimei, care a oferit poliţiştilor detalii despre fizionomia atacatorului, spune că vorbea online cu prietena lui, când aceasta a auzit că bate cineva la uşă. Un bărbat a intrat în apartament, a cerut o îmbrăţişare, şi a devenit agresiv atunci când ea l-a refuzat.

„Mintea mea s-a întunecat în acel moment şi îl înjuram prin webcam. Eram atât de departe că nu puteam să fac nimic. M-am simţit atât de nefolositor şi nu m-am putut calma până acel bărbat nu a stins calulcatorul”, a relatat tânărul.

Un caz similar a şocat Spania, în urmă cu două săptămâni, când un român stabilit în Madrid, şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni, apoi i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam.Citeşte mai multe despre:   crima