Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Veste TERIBILĂ pentru pensionarii români: TOATĂ LUMEA ÎŞI PIERDE BANII! Până când se mai fac plățile

Veste TERIBILĂ pentru pensionarii români: TOATĂ LUMEA ÎŞI PIERDE BANII! Până când se mai fac plățile

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 08:27
Veste TERIBILĂ pentru pensionarii români: TOATĂ LUMEA ÎŞI PIERDE BANII! Până când se mai fac plățile Externe

Veşti cumplite pentru pensionari! Lumea se îndreaptă spre o criză iminentă a fondurilor de pensii, avertizează două personalităţi de top din domeniul financiar, arătând că aceasta este una dintre principalele ameninţări pentru investitori.

Datele Forumului Economic Mondial arată că deficitul de economii - diferenţa dintre ceea ce a fost pus deoparte pentru pensionare şi ceea ce este necesar - se va umfla de la 70.000 de miliarde de dolari în 2015 la 400.000 de miliarde până în 2050.

REPEDE CLICK AICI: CINE S-A DEZBRĂCAT TOTAL ÎN ACEASTĂ IARNĂ! CRĂCIUNIȚELE FIERBINȚI!

Explicația ar fi că prea multe persoane slab finanțate se pensionează, în timp ce prea puțini salariați tineri economisesc, scrie Financial Times citat de zf.ro.
Michelle Seitz, directorul executiv al firmei americane Russell Investments, managerul unor active în valoare de 287 de miliarde de dolari, spune că lumea se confruntă cu pro­vocări uriaşe pentru a finanţa pensionarea a miliarde de oameni. Ea consideră acest lucru o ameninţare pentru industrie mai mare decât problemele legate de comprimarea comisioanelor şi creşterea fondurilor pasive.

REPEDE CLICK AICI: EA E PRIMA ROMÂNCĂ CE A JUCAT ÎN FILMELE PENTRU ADULȚI!!! E UIMITOR CUM ARĂTA DEZBRĂCATĂ!!! (FOTO FĂRĂ PREJUDECĂȚI)

Pe de altă parte, datele prezentate la Forumul Economic Mondial estimează că SUA vor avea cel mai mare deficit, care va ajunge de la 28.000 de miliarde de dolari la 137.000 de miliarde de dolari.

De aceea, Kunal Kapoor, directorul executiv al Morningstar, companie de evaluare a finanţărilor, consideră că soluţionarea crizei pensiilor din SUA va fi dificilă.
 

Citeşte mai multe despre:   SUA,   Michelle Seitz