Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Crucea Roșie anunță că 16 imigranți au fost spitalizați în Austria: Printre aceștia, un diabetic, o femeie gravidă și șapte copii

Crucea Roșie anunță că 16 imigranți au fost spitalizați în Austria: Printre aceștia, un diabetic, o femeie gravidă și șapte copii

Un articol de: - 06 Sep 2015, 14:15
Crucea Roșie anunță că 16 imigranți au fost spitalizați în Austria: Printre aceștia, un diabetic, o femeie gravidă și șapte copii Foto: foxnews.com Externe

Crucea Roșie anunță că 16 imigranți care au sosit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică în Austria din Ungaria au fost internați în spitale, pentru diaree, vărsături și deshidratare, informează DPA.

Printre persoanele spitalizate figurează un diabetic, o femeie gravidă și șapte copii, a declarat șeful echipei Crucii Roșii, Reinhold Renner, citat de agenția APA.

"Am avut un mare val de imigranți în jurul orelor 1 și 2 dimineața. Aproximativ 1.000 de persoane au sosit", a mai spus Reinhold Renner.

Trei trenuri cu 1.200 de migranți vor sosi în cursul zilei de duminică în gara din Munchen de la Salzburg, Austria, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului bavarez.

Circa 600 de persoane care au sosit duminică au fost trimise cu trenul spre centrele de refugiați din vestul orașului Dortmund.

Totodată, 13 autobuze staționează la Munchen pentru a-i prelua pe noii sosiți și a-i transporta spre alte destinații din Germania, a mai anunțat același purtător de cuvânt.

Potrivit autorităților, aproximativ 10.000 de migranți au sosit sâmbătă în Austria, dintre care 8.000 și-au continuat deja drumul până în Germania, iar alte valuri de migranți sunt așteptate să sosească în cursul zilei de duminică.

Autoritățile austriece au avertizat că deschiderea frontierelor țării nu poate fi decât temporară și că UE trebuie să găsească de urgență o rezolvare comună acestui dosar, relatează AFP.

Citeşte mai multe despre:   Austria,   imigranti,   copii