Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Crucea Roșie prezintă scuze pentru un afiș catalogat ca fiind „super rasist” (FOTO)

Crucea Roșie prezintă scuze pentru un afiș catalogat ca fiind „super rasist” (FOTO)

Un articol de: - 29 Iun 2016, 08:53
Crucea Roșie prezintă scuze pentru un afiș catalogat ca fiind „super rasist” (FOTO) Externe

Crucea Roșie își cere scuze după ce a postat pe Twitter un afiș care ilustrează regulile de siguranță pentru piscina, care a fost catalogat ca fiind „super rasist”, potrivit CNN.

Afișul arată o mulțime de copii din desene animate care săvârșesc o serie de acțiuni la piscină, care sunt catalogate cu „a face” și „a nu face”.

Un utilizator Twitter a postat o imagine online, ca oamenii să dezbată dacă este sau nu ofensatoare.ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

„Fii Cool, urmați regulile”, este sfatul afișului.

Crucea Roșie prexintă scuze pentru un afiș catalogat ca fiind „super rasist”

 

Săgețile indică anumiți copii, ceea ce indică un comportament „nu cool” este indicat cu o săgeată roșie și comportamentul „cool” cu o săgeată verde.

Cu toate acestea, cei doi copii care prezintă un comportament „cool”, sunt de culoare albă, iar majoritatea copiilor catalogați ca fiind „no cool” sunt de culoare

Crucea Roșie a a prezentat scuze, răspunzând la tweet-ul original, și mai târziu, a emis o declarație.

„Ne cerem scuze pentru orice neînțelegere, așa cum intența noastră nu a fost de a ofensa pe cineva. Fiind una dintre cele mai vechi și cele mai mari organizații umanitare ale națiunii, suntem dedicați diversității și includerea în tot ceea ce facem, în fiecare zi" , a scris Crucea Roșie pe site-ul său.

De asemenea, organizația a declarat că a șters imaginea de pe site și a solicitat ca afișul să fie îndepărtat din facilitățile acvatice.

 

Citeşte mai multe despre:   scuze