Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cu PENISUL la STOMATOLOG: Un burlac și-a "prins-o" într-o cheie și a stat CAPTIV 17 ore! Cum a rezolvat problema! (FOTO)

Cu PENISUL la STOMATOLOG: Un burlac și-a "prins-o" într-o cheie și a stat CAPTIV 17 ore! Cum a rezolvat problema! (FOTO)

Un articol de: - 08 Iun 2017, 14:07
Cu PENISUL la STOMATOLOG: Un burlac și-a "prins-o" într-o cheie și a stat CAPTIV 17 ore! Cum a rezolvat problema! (FOTO) Externe

Săptămâna trecută, un bărbat chinez și-a eliberat penisul captiv într-o cheie de lăcătușerie după aproape o zi! Bărbatul în vârstă de 37 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost trimis la un spital din provincia estică a Chinei, Zhejiang după ce penisul captiv se învinețise, relatează Dailymail.

Doctorii și pompierii care s-au chinuit să-l elibereze s-au dovedit neputincioși și au apelat la o echipă de stomatologi care au desfăcut cheia folosind freze dentare care au o mai mare precizie.

Potrivit portalului Huanqiu.com, bărbatul necăsătorit lociuește în orașul Linhai. După ce a anunțat că și-a blocat organele genitale într-o sculă metalică el a fost trimis la spitalul din Taizhou, pe 2 iunie la ora 9.30. Nu se știe cum de a ajuns într-o asemenea situație cu dânsa blocată...

Medicii au sugerat să intervină chirurgical pentru a reduce traficul sanguin înainte de a încerca să-i extragă cheia de pe penis.

Medicii i-au contactat părinții tânărului aflat la ananghie pentru a obține acordul cu privire la operație, dar deși aceștia și-au dat consimțământul, nu au reușit să ajungă la spital pentru a și semna actele necesare. Prin urmare, medicii nu au avut altă soluție decât să apeleze la Brigada de Pompieri din Linhai pentru a interveni cu aparatura specifică de descarcerare.

Ghinion și de această dată! Odată ce au priceput situația, pompierii și-au declinat competența: ustensilele lor erau prea periculoase pentru delicata zonă de intervenție.

Timpul trecea, situația... se învinețea! Unuia dintre medici i-a venit ideea să găsească un dentist care să ajute la rezolvarea cazului, argumentând că studiase un caz similar la un seminar în facultate.

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Doi dentiști eroici, Zhou Gi și Shi Gengsheng, s-au prezentat la datorie după vreo oră și jumătate de când pacientul se afla la spital. Ei au adus o freză dentară de mare viteză (de la 200.000 la 300.000 de rotații pe minut) prevăzută și cu un sistem hidraulic de răcire ce nu expunea pacientul la riscuri, după cum a explicat Zhou.

Echipa de salvare a testat freza pe cheile din trusa pompierilor înainte de a efectua intervenția pe pacientul captiv.

El a fost eliberat după 30 de minute de muncă asiduuă a celor doi stomatologi și frezei lor de mare finețe.

Nu au fost raportate... pagube.

O scurtă contextualizare....

În China există un imens deficit de femei. Politica demarată în 1979, așa-numită a „unicului copil”, care spune ca într-o familie nu se poate naște decât un singur moștenitor, precum și dorința fiecărei familii de a avea un fiu drept urmaș, au condus la avorturi in masa ale femeilor chineze.

Experții au calculat că, în 2020, în China vor fi cu 30-40 de milioane mai mulți bărbați gata de însurătoare, comparativ cu deficitul din prezent. În octombrie 2015, „legea unicului copil” a fost abrogată oficial iar acum familiile pot avea câte doi copii.

Însă problema va continua să dăinuie ani întregi. Nenumărați bărbați chinezi nu își pot găsi nevastă, mai ales cei care nu au destui bani.
Desigur, cheia nu este o soluție... 

Citeşte mai multe despre:   China