Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cum a ECLIPSAT-O soţia prinţului Harry pe Kate Middleton. Ce transmit experţii (FOTO, VIDEO)

Cum a ECLIPSAT-O soţia prinţului Harry pe Kate Middleton. Ce transmit experţii (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 01 Mar 2018, 16:10
Cum a ECLIPSAT-O soţia prinţului Harry pe Kate Middleton. Ce transmit experţii (FOTO, VIDEO) Externe

 Experţii în limbajul trupului au ajuns la concluzia că Meghan Markle, viitoarea soţie a prinţului Harry, este mult mai încrezătoare, în timp ce ducesa de Cambridge preferă să aibă o atitudine rezervată și să nu se afle în centrul atenției, după prima apariţie publică împreună a lui Meghan,prinţului Harry, prinţului William şi ducesei Catherine.

De asemenea, s-a identificat faptul că actriţa are un spirit marcat de inițiativă, în timp ce Kate preferă doar să urmeze, informează news.com.au.

Cei patru au participat la un forum organizat  ce promovează proiectele concepute sau implementate de principala fundaţie caritabilă a casei regale britanice, pe care prinţii William şi Harry au înfiinţat-o în 2011.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 "Catherine, Harry şi eu suntem încântaţi să ne aflăm aici în această dimineaţă. Şi suntem deosebit de fericiţi să luăm parte pentru prima dată alături de Meghan la un eveniment al Royal Foundation" a declarat prinţul William. 

"În momentul de față sunt atât de multe campanii împotriva violenței domestice așadar consider că acesta este momentul potrivit pentru a încuraja femeile să se exprime și să se simtă puternice", au fost cuvintele lui Meghan. 

Un alt lucru care a arătat că viitoarea soţie a lui Harry este mai sigură pe ea este faptul că Meghan nu s-a sfiit să ia cuvântul: "În momentul de față sunt atât de multe campanii împotriva violenței domestice așadar consider că acesta este momentul potrivit pentru a încuraja femeile să se exprime și să se simtă puternice".
 

Citeşte mai multe despre:   Markle