Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe CORONAVIRUS | Măsuri drastice în Ungaria: Cum arată cardul roșu lipit pe ușă, care avertizează asupra persoanelor plasate în carantină la domiciliu

CORONAVIRUS | Măsuri drastice în Ungaria: Cum arată cardul roșu lipit pe ușă, care avertizează asupra persoanelor plasate în carantină la domiciliu

Un articol de: George Lupu - 04 Aug 2020, 16:16
CORONAVIRUS | Măsuri drastice în Ungaria: Cum arată cardul roșu lipit pe ușă, care avertizează asupra persoanelor plasate în carantină la domiciliu Externe

Măsuri drastice au fost anunțate de autoritățile maghiare pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Persoanele aflate în izolare după ce au intrat în contact cu cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie să pună în fața uștii de la intrarea în locuință un anunț care îii informează pe ceilalți că reprezintă un pericol de infectare.

Poliția, împreună cu autoritățile competente, atrag atenția asupra faptului că, în timpul supravegherii epidemiologice la locul de reședință, respectarea următoarelor reguli este obligatorie pentru toată lumea pentru a proteja sănătatea proprie și a celorlalți. Rugăm toată lumea să arate un comportament care respectă legea în beneficiul familiei și al mediului înconjurător! Ai grijă de tine, ai grijă de celălalt.

Coronavirusul se răspândește foarte repede, deci cel mai important lucru pentru a preveni o epidemie este să nu existe infectare reciprocă. Prin urmare, cetățenii maghiari care sunt potențial infectați pot fi supuși carantinei oficiale la domiciliu.

 

Aceasta este o măsură epidemiologică de urgență. Autoritatea va ordona apoi ca persoana potențial infectată, dar asimptomatică, să rămână în casă în izolare timp de 2 săptămâni și să nu primească oaspeți.

În acest caz, trebuie să fixați pe ușă inscripția oficială („carte roșie”), care avertizează că există o persoană în apartament care este sub supraveghere epidemiologică. Dacă încălcați regulile carantinei, comiteți o infracțiune”, informează poliția ungară.

De asemenea, eersoana plasată sub supraveghere epidemiologică nu trebuie să părăsească zona desemnată în perioada de supraveghere. Ea trebuie să respecte toate reglementările și să coopereze la punerea în aplicare a măsurilor prescrise și luate de autoritatea sanitară pentru prevenirea epidemiei și trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Trebuie să rămâi în casă în timpul perioadei de supraveghere epidemiologică și nu este posibilă părăsirea domiciliului. Nu poate primi oaspeți.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

2. Trebuie să folosească ustensile proprii, ustensile de uz casnic (farfurii, pahare, tacâmuri etc.), materiale textile (haine, prosoape, cearceafuri, prosoape de bucătărie etc.), să le curețe și să le depoziteze în casă.

3. În cazul asistenței medicale necesare, trebuie să consulte medicul / medicul de serviciu în avans.

4. În cazul simptomelor respiratorii (febră, tuse, dificultăți de respirație), acesta trebuie să informeze imediat medicul general sau medicul de serviciu și să urmeze instrucțiunile primite de la acesta.

5. Semnul de avertizare furnizat trebuie să fie amplasat pe ușa de intrare a locului de reședință.

La recomandarea ofițerului șef național, persoana desemnată pentru carantina internă oficială ar trebui să plaseze gunoiul menajer într-o pungă dublă în coșul de gunoi. Puteți primi corespondența, transportul de marfă, ridica transportul la ușă, deoarece aceste cazuri nu contează ca un contact strâns. În același mod, puteți lua mâncarea care v-a fost adusă de la o rudă din ușă. Oricine se află într-o astfel de carantină și nu este în măsură să acorde îngrijire poate solicita ajutor din partea municipalității.

Citeşte mai multe despre:   Ungaria,   COVID-19