Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cum s-a schimbat definitiv destinul cățelușei Lulu, antrenată de CIA pentru a detecta explozibili (FOTO)

Cum s-a schimbat definitiv destinul cățelușei Lulu, antrenată de CIA pentru a detecta explozibili (FOTO)

Un articol de: - 21 Oct 2017, 12:51
Externe

Povestea cățelușei Lulu a luat o cu totul altă întorsătură după doar câteva săptămâni petrecute la centrul de educație canină din cadrul Agenției Centrale de Informații din SUA. Simpaticul labrador făcea parte din categoria celor mai bune promoții de câini și învăța foarte repede ce avea de făcut. Fusese antrenată să adulmece materiale explozive, însă cățelușa și-a pierdut destul de repede interesul pentru această activitate, lucru care i-a făcut pe cei de la CIA să renunțe la ea. Viitorul lui Lulu avea să fie cu totul altul.

"Ne va fi dor de Lulu, însă decizia luată a fost cea potrivită, atât pentru ea cât și pentru noi și îi dorim tot binele în noua ei viață!", a scris CIA pe Twitter.

Agenția a explicat că este foarte important pentru cei care practică această meserie să le placă ceea ce fac și să fie foarte implicați.

"Câteodată puiul se plictisește, are nevoie doar de mai mult timp pentru joacă sau de mai multe provocări, alteori îi trebuie o pauză sau există o mică problemă fizică, precum o alergie alimentară. În cazul acestui labrador a devenit evident că problema nu era temporară. Lulu nu mai era interesată de căutarea explozibililor”, a mai explicat CIA, potrivit Vox

Se pare că Lulu știa că avea să o aștepte o viață mai frumoasă. A fost adoptată de instructorul ei și a primit tot ce și-a dorit. De asemenea, și-a făcut și un nou prieten, un labrador pe nume Harry, cu care își petrece cea mai mare parte din timp.

Citeşte mai multe despre:   patruped
 
Loading...